Μελέτη & Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης:
- Ποιότητας ISO 9001
- Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 & HACCP, BRC, IFS
- Περιβάλλοντος ISO 14001, EMAS, ECOLABEL
- Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία OHSAS 18001 & ISO 45001
- Οδικής Ασφάλειας ISO 39001
- Ασφάλειας Πληροφοριών GDPR & ISO 27001
- Δασικής Αειφορίας FSC
- Εγκαταστάσεων ISO 41001
- RISK Management ISO 31000
- Εταιρικής & Κοινωνικής Ευθύνης ISO 26000
- Εσωτερικές επιθεωρήσεις
- Επιθεωρήσεις β μέρους
Πιστοποίηση καταλυμάτων (Ν. 4276/2014)
- Νέο σύστημα κατάταξης καταλυμάτων σε αστέρια & κλειδιά αντίστοιχα
- Πιστοποίηση ξενοδοχείων
- Πιστοποίηση ενοικιαζόμενων
- Πιστοποίηση ελληνικού πρωινού
- Πιστοποίηση Camping
Σεμινάρια Προσωπικού
Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις
Δημιουργία οδηγών ορθής πρακτικής & διαφόρων εγχειριδίων
Φάκελοι πιστοποίησης προϊόντων - σήμανση CE
Συμβουλευτικές υπηρεσίες
Ενδοεπιχειρησιακή Κατάρτιση
Μελέτες περιβαλλοντικών Επιπτώσεων & Αδειοδοτήσεων
Μελέτες Διαχείρισης – Διάθεσης Αποβλήτων
Διαχείριση Κρίσεων
Επιχειρησιακή συνέπεια
Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα
Αδειούχος χειριστής Κλαρκ
- -Επίβλεψη
- -Εκπαίδευση
Σύνταξη κανονισμών λειτουργίας
- Κανονισμοί Υγειονομικών πρωτοκόλλων για επιχειρήσεις όλων των ειδών
Εγχειρίδια λειτουργίας κουζίνας εστιατορίου, σύμφωνα με την Υ1γ/Γ.Π/οικ. 47829 (ΦΕΚ 2161/Τ.Β/23.06.2017)
- Κανονισμοί «Ορθής πρακτικής διανομής Ιατροτεχνολογικών προϊόντων» σύμφωνα με την Υ.Α. 1348 & τον MDR
- Κανονισμοί λειτουργίας επαγγελματικού εργαστηρίου χαμηλής πίεσης, χαμηλής όχλησης σύμφωνα με τις ΚΥΑ 618/43/05 & ΚΥΑ 17230/671/05
- Κανονισμοί λειτουργίας Κέντρου επανελέγχου δοχείων πίεσης μετά ραφής εκ χάλυβος – Πυροσβεστήρων